Csapatépítő Programok a Röast Coffee-nál

Nagy Gábor

Csapatépítésre keresel kreatív, izgalmas és emlékezetes helyszínt? A budaörsi Röast Coffee oktatóstúdiója és pörkölőüzeme tökéletes választás lehet, főleg, ha kávéimádók vagytok! 😊

Akár munkahelyi csapatépítésről, akár baráti összejövetelről vagy családi találkozóról van szó, nálunk garantáltan különleges élményben lesz részetek.

Miért érdemes csapatépítőt tartanotok?

Ha az irodában is sokszor kávéztok együtt, ez a program még inkább összekovácsolhat benneteket. A kávé világába merülve nemcsak annak készítését és a pörkölés titkait fedezhetitek fel, hanem egy izgalmas, interaktív program keretében tovább erősíthetitek a csapat összetartását. A csapatépítés a munkahelyi együttműködés minőségét javítja, a közös élmények és kihívások révén erősíti a munkatársak közötti kapcsolatot. Az ilyen programok hozzájárulnak a kommunikáció, a problémamegoldó készségek és a kreativitás fejlesztéséhez, miközben segíthetnek csökkenteni a munkahelyi stresszt.

És ha nemcsak a kollégáidat, de a családod vagy barátaid is szeretnéd meglepni egy ilyen programmal, tökéletes ajándék lehet, legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár a karácsonyról.

Miért pont nálunk?

Egyedi élmény: a kávé iránti közös szenvedély különleges élményt teremt, amely nemcsak összeköti az embereket, hanem a kávé különleges világába is betekintést nyújt. A kávépörkölés és készítés folyamata rendkívül izgalmas, élményekkel, kísérletezéssel és felfedezésekkel teli, és egy ilyen program során a csapattagok új oldalukról ismerhetik meg egymást, így ez a program a jövőben egészen más megvilágításba helyezi az irodai kávézás megélését a „szürke” hétköznapokban.

Interaktív tanulás: a program során aktív részesei lehettek a kávépörkölési folyamatnak, megismerhetitek a különböző kávéfajták jellemzőit, valamint különböző készítési technikákat sajátíthattok el.

Létszám: minimum 5, maximum 10 főnek tudunk helyet biztosítani egy foglalkozás során. (Ez az optimális csoportméret garantálja, hogy mindenki aktívan részt vehessen a programban, és közben erősödjön a csapatszellem is, miközben valódi kapcsolatok épülnek ki a csapattagok között.) Abban az esetben, ha nagyobb a csapat, mindenképpen több csoportban javasoljuk megvalósítani a programot.

Rugalmas időbeosztás: a csapatépítő 3-4 vagy 4-6 órás időtartamban kérhetőek, így alkalmazkodunk az igényeitekhez, így akár egy délelőtti programra is eljöhettek hozzánk.

Több nyelven elérhető: a foglalkozást magyar és angol nyelven is meg tudjuk tartani, így nemzetközi munkatársak, partnerek számára is kitűnő választás lehet!

A program menete:

A Röast Coffee csapatépítő programja izgalmas és jól felépített tematikával vár titeket:

·       A farmtól a csészéig: megismerhetitek a kávé teljes útját a termelés kezdetétől a kávépörkölés folyamatán át egészen a csésze megtöltéséig. Bemutatjuk a különböző kávétermő területeket és azok hatását a kávé ízvilágára.

·       Kávékészítési technikák: a különböző elkészítési módok megismerése és kipróbálása, mint például a filterkávé, eszpresszó, eszpresszó alapú tejes italok. Ezek a módszerek nemcsak technikailag érdekesek, de lehetőséget adnak arra is, hogy minden résztvevő felfedezze, melyik elkészítési mód áll hozzá a legközelebb.

·       Fajtajelleg kóstolás (cupping metódussal): a különböző kávéfajták ízvilágának megismerése és kóstolása izgalmas kaland, ahol a csapattagok különböző ízprofilokat ismerhetnek meg és fedezhetnek fel. Ez a szekció segít a kávékészítésben rejlő művészet felfedezésében, megismerésében is.

·       Aromakorong (flavour wheel) ismertetése: a Le Nez De Cafe aroma doboz használatával. Felfedezhetitek a pozitív és negatív aromákat melyek a leggyakrabban előfordulnak vagy előfordulhatnak a kávéban és mi az amit érdemes figyelni a kóstolás során.

Áraink

Kétféle csapatépítő program közül választhattok, melyek mindegyike különböző időtartamú és mélységű élményt nyújt:

Csapatépítő 3-4 óra:

Létszám: 5-10 fő

Ár: bruttó 254.900 Ft  (teljes ár, maximum 10 fő részére)

Ez a program rövidebb, de izgalmas betekintést nyújt a kávékészítés világába.

Csapatépítő 4-6 óra:

Létszám: 5-10 fő

Ár: bruttó 444.900 Ft (teljes ár, maximum 10 fő részére)

Ez a program mélyebb és részletesebb élményt kínál, ahol a résztvevők több kávéfajtát tudnak megkóstolni, valamint kipróbálhatják a különböző elkészítési módszereket.

 

Továbbihasznos információk…😉

Lokáció: budaörsi pörkölőnk és oktatóstúdiónk a Budaörs, Budapesti út 37. szám alatt található, ami a belvárosból is könnyen megközelíthető.

Ha szeretnétek egy egyedi csapatépítő programon részt venni, keressetek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

info@roastcoffee.hu vagy a hello@roastcoffee.hu címeken, vagy a az alábbi linken

Címünk: 2040 Budaörs, Budapesti út 37.

Cupping
Érzékszervi
Workshop