Kávé&csoki kalandok a Röast-ben: indul új workshopunk!

Nagy Gábor

Régóta szeretted volna közelebbről megismerni a Röast kávé világát?

Már sokszor elhaladtál a budaörsi showroom mellett, és azon tűnődtél, milyen élmény lenne végre belekortyolni a különlegesebbnél különlegesebb specialty kávékba?  

Most itt a tökéletes alkalom, még pedig nem is akárhogy!

Újonnan induló workshopunk keretein belül nem csak a fantasztikus Röast kávékat kóstolhatod meg, hanem extraként bean-to-bar csokoládékkal is párosítjuk neked őket, hogy egy igazán különleges és komplex ízélményben legyen részed!  

Miért pont a csokoládé?    

A csokoládéval való párosítás több okból is előnyös, mivel mindkét termék ízvilága és érzékszervi tulajdonságai kölcsönösen erősítik egymást, ami izgalmas gasztronómiai kaland.

A specialty kávék finom vagy akár erőteljes savasságot és élénk, friss ízeket hordozhatnak, a csokoládé édes és selymes ízvilága pedig pont ebben teremt harmóniát, ellensúlyozza vagy akár ki is emelheti a virágos, gyümölcsös aromákat.

Milyen kóstolósorral várunk a workshopon? (2024 decemberében - a későbbi időpontokban mindig az akuális készletből választunk 4 fantatsztikus tételt)

1.     Colombia El Bosque (mosott kolumbiai kávé) & ChocoCard Nica La Dalia 72% (nicaraguai étcsokoládé)

2.     Kenya Baragwi (mosott kenyai kávé) & ChocoCard Mbingu 80% (tanzániai étcsokoládé)

3.     Ethiopia Beshasha (mosott etióp kávé) & ChocoCard Cacahoatán 74% (mexikói étcsokoládé)

4.     Rwanda Gitega & ChocoCard Kutunsama 76% (kolumbiai étcsokoládé)

Az eseményt Szabó Gabriella (@specialtystories), okleveles csokoládé kóstoló és specialty kávészakértő, valamint Nagy-Bertók Anita (@anitabean0915), a Röast Coffee Head of Coffee-ja és SCA hivatalos oktatója tartja. Ők lesznek az idegenvezetőid ezen a felejthetetlen ízutazáson, ahol minden részletre figyelnek.  

 

Miért érdemes részt venned?

A kávé és csokoládé világa tele van izgalmas összefüggésekkel, amiket érdemes felfedezni, ha eddig még nem tetted! A workshop során egy cascara itallal kezdünk, majd végigjárjuk a különböző kávé- és csokoládé párosításokat, amelyek mind egyedi történetet mesélnek el. Emellett egy kis meglepetéssel is készülünk, hogy igazán maradandó legyen az élmény. 😉

 

Ne habozz, jelentkezz még ma, mert a helyek száma korlátozott! Ide kattintva biztosíthatod a helyed.

Sok szeretettel várunk!

 

Technikai információk:

Helyszín: Röast Coffee, 2040 Budaörs, Budapesti út 37.

Részvételi díj: Br. 15 000 Ft/fő

Időpontok:

2024. december 12. 16:00-18:00

2025. február 20. 16:00-18:00

2025. március 06. 16:00-18:00

2025. március 13. 16:00-18:00

 

Workshop

Írj nekünk üzenetet

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámod!
Kérlek, írd le, miben segíthetünk!
Köszönjük!
Az üzenetedet megkaptunk, 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!
Sajnos nem sikerült az üzenet elküldése! Próbáld újra, ha nem sikerül, írj nekünk az info@roastcoffee.hu email címre.