Partnereink akikkel együtt alkotjuk a kávézás élményét

A Röast Coffee-nál hisszük, hogy egy igazán emlékezetes kávéélmény nemcsak a pörkölés tökéletességében rejlik, hanem azokban az inspiráló együttműködésekben is, amelyek mögöttünk állnak. Alábbi partnereink velünk együtt osztoznak a minőség iránti elköteleződésünkben – legyen szó gasztronómiáról, forgalmazási pontokról vagy azokról a szakmai háttérpartnerekről, akik biztosítják a kiváló kávézáshoz szükséges alapfeltételeket.

Partnereink, akik a tökéletes kávé alapjait adják

A kiváló kávéélmény sokkal több, mint maga a pörkölt kávé – összhang, minőség és szakmai háttér szükséges hozzá. Az alábbi partnereinkkel közös célunk, hogy minden egyes részlet a legmagasabb színvonalon szolgálja a kávézást – legyen szó minőségi alapanyagokról vagy technológiai háttérről.Velük együttműködve olyan kollaborációk születnek, amelyek a Röast élményt még gazdagabbá, még különlegesebbé teszik, hogy minden korty valódi minőséget képviseljen.

Rancilio

Az olasz Rancilio a világ egyik legismertebb professzionális kávégépgyártójaként 1927 óta készít kiváló minőségű eszpresszógépeket és darálókat - hogy a kávéélmény igazán tökéletes legyen!

Eureka

Az Eureka a precíziós kávédarálók mestereként több mint egy évszázada biztosítják a tökéletes őrlést a kávékedvelők és profi baristák számára.

La Marzocco

A firenzei La Marzocco 1927 óta a csúcskategóriás eszpresszógépek szinonimája. Kézműves gépeik az olasz hagyományt és innovációt ötvözik, hogy minden csésze kávé különleges élményt nyújtson.

BWT

A BWT prémium vízszűrő megoldásai gondoskodnak róla, hogy a kávéfőzéshez használt víz mindig tiszta és optimális legyen - mindezt fenntartható módon.

Stronghold Roasters

A Stronghold innovatív pörkölőgépei a modern technológiát hozzák el a specialty pörkölők világába, a legfinomabb ízekért.

Coffee Machine Sale

A lengyel CMSale világszínvonalú pörkölőberendezéseikkel segítik a minőségi kávépörkölést.

Hi New Beans!

Hi New Beans! A budapesti Hi! New Beans-el bérpörkölés keretein belül dolgozunk együtt. Szenvedélyesen hisznek a minőségi, átlátható forrásból származó kávékban, és abban, hogy a jó kávé élményét mindenkihez közelebb lehet hozni.

Head of Coffee

Nagy-Bertók Anita

Nekem a kávé sokkal több egy italnál, komplex és személyes, hiszen hosszú út vezet odáig, 
hogy ki tudjuk élvezni a különleges aromákat és ízjegyeket.

2000-ben kezdtem kávéval foglalkozni Dublinban, Írországban.
Baristaként kezdtem pályafutásom a Rio Coffee co.-ban, ahol megismerkedtem a kávékészítés alapjaival. Néhány évvel később, 2006-ban az ír nemzeti barista bajnokságon is elindultam, ahol döntős helyezést értem el.
Később a Glasgow-i Matthe Algie kávépörkölőnél kaptam munkalehetőséget, mint baristaoktató és kávéminőség-ellenőr.


11 évet töltöttem el náluk, közben pedig az ír nemzeti bajnokságokon érzékszervi bíróként vettem részt, 
és többször megfordultam az angol nemzeti bajnokságokon is.
2012 óta aktívan bíráskodom Nemzetközi és Világbajnokságokon, több kategóriában is.Emellett folyamatosan oktatok SCA modulokat (Intro to coffee / Barista/ Brewing / Sensory) Európa-szerte.
2017-ben költöztem vissza Magyarországra, ahol a Warda Coffee pörkölő Manufaktúra szakmai megalapításában vettem részt.

2021 márciusában csatlakoztam a Roastar Zrt.-hez, a Polgárdiban található pörkölőüzem szakmai vezetőjeként. 

Képesítéseim
WCE (World Coffee Events) Világbírói érzékszervi vizsga
WLAC (World Latte Art Championship) Vizuális bíró 
AST (Authorised Sca Trainer) képesítés


Roast Master

Nagy Gábor

A kávé világa számomra nemcsak egy szakma, hanem egy szenvedély, 
amely által megismerhetek más kultúrákat, embereket és ízeket.

Anitához hasonlóan Írországban kerültem igazán közel a kávékultúrához még 2002-ben.
Eleinte baristaként dolgoztam, majd számos kávés kiállításon és eseményen vettem részt kiállítóként vagy éppen fotósként. 
Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező skót kávépörkölőnél baristaoktatóként és minőségellenőrként is tevékenykedtem.
Itt a kávé iránti szeretetem és tudásom mellett az üzleti tapasztalatom is növekedett. 
Autodidakta módon kezdtem elsajátítani a pörkölés művészetét egy kis, otthoni gépen, 
majd több workshopon és SCA képzésen is részt vettem.


2017-ben aktívan részt vettem a Warda Coffee megalakításában. 
2021 óta pedig a Roastar alapítótagjaként a kávépörkölés művészetét és tudományát egyesítve járulok hozzá a csapatunk sikeréhez.

Napi szinten 6-8 csésze kávét fogyasztok, és mindig egy flat white-tal kezdem a reggelemet, amit számos espresso és filterkávé követ. 
Közel állnak hozzám az afrikai vagy közép-amerikai kávéfajták, de nem ragaszkodom egyetlen termőterülethez sem. Szeretek felfedezni.
Deputy Plant Manager

Nagy Ádám

A kávé világa mindig tud valami újat mutatni.
Legyen akár egy új variáns, kísérleti feldolgozás vagy technológiai újítás. 
Ez teszi számomra megunhatatlanná és érdekessé.

Kávés pályafutásom 11 évvel ezelőtt indult, miután befejeztem fogtechnikusi tanulmányaimat és Írországba költöztem. 
Kezdetben baristaként, majd később üzletvezetőként is dolgoztam, ezáltal lehetőségem nyílt bepillantani a kávézóvezetés kihívásaiba,
rengeteg tapasztalatot szereztem a kávékészítés és a vendéglátás terén. 
Számos SCA által rendezett versenyen elindultam, ahol többször is sikerült dobogós helyezést elérnem. 
Budapesten több helyen dolgoztam barista, head barista és üzletvezető pozíciókban.

2019-ben jelentkeztem az Awakenhez, ahol eleinte minőségellenőrként dolgoztam, majd később a pörkölésben is részt vettem. 
Az idei év januárjától pedig új kihívás elé nézve csatlakoztam a Röast csapatához üzemvezető helyettes pozícióban. 
Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Röast Coffee fejlődésében.

Naponta akár 3-4 kávét is meg szoktam inni, flat white-tal szeretem indítani a napot, majd ha tehetem filterkávéval folytatom.
CEO

Nagy-György Zoltán

Régebben a kávé nekem inkább funkcionális cikk volt. Mostmár az énidő része.

Úgy 8-10 éves lehettem, amikor először találkoztam a kávéval, egy kis pohárnyi tejszínhabra kimert néhány kanál formájában. 
Akkor még nem sejtettem, hogy később ez az emlék vissza fog térni hozzám, méghozzá a karrieremnek köszönhetően.

2023 márciusában kezdtem a Roastarnál elnök-vezérigazgatóként. Előtte négy évig az Ilcsi ügyvezetője voltam, korábban pedig 
a MOL-nál töltöttem be középvezetői pozíciókat kereskedelem, üzletfejlesztés és ellátásilánc-menedzsment területeken. 
Mindig is olyan termékekkel szerettem foglalkozni, amik érdekeltek, és ez itt hatványozottan igaz.

Legjobban talán a filterkávét szeretem. A pörkölőmesterink biztos mást mondanának, 
de számomra nincs jobb a reggeli futás után egy kocsiban, aeropressel elkészített kávénál.

Pontok, ahol beszerezheted kedvenc Röast kávéidat!

Termékeinket több helyszínen személyesen is megvásárolhatod. Fedezd fel azokat az üzleti pontokat, ahol mindig friss és ínycsiklandó Röast kávék várnak rád!

Nanu coffee and stuff

A Budafoki úton vár a Nanu Coffee & Stuff – specialty kávéval és házi készítésű finomságokkal. Náluk a kávé mellé mindig jár egy kis extra: barátságos hangulat és remek harapnivalók.

Cím: 1111, Budapest, Budafoki út 9-11.

The Nook Specialty Coffeeshop

A Tűzoltó utcában megbújó The Nook igazi menedék – egy specialty kávé mellett itt mindig találsz egy nyugodt sarkot. Ideális hely, ha tanulnál, dolgoznál, vagy csak kiszakadnál a város forgatagából.

Cím: 1094, Budapest, Tűzoltó u. 49-53.

Hyggelig specialty cafe and gallery

A Hyggelig a művészet és kávé különleges találkozási pontja. Itt a kávézás igazi hygge-pillanattá válik!

Cím: 1085 Budapest, József krt. 64.

Essence Delicates

Az Essence Delicates igazi kis ékszerdobozként a specialty kávék mellett különleges ínyencségeket és prémium termékeket kínál Zugló szívében.

Cím: 1149, Budapest, Nagy Lajos király útja 181.

BUTLERS

A BUTLERS-nél nemcsak stílusos kiegészítőket találhatsz otthonodba, hanem Röast kávét is a polcokon! Tudtad? Kifejezetten a BUTLERS számára megálmodott blendet is megvásárolhatod, amelyet Catuai, Caturra, Typica, Bourbon és Pache variánsok alkotnak.

Üzletek listájáért kattints ide!

BorAgóra Budaörs

A BorAgóra Budaörs a bor és gasztronómia szerelmeseinek találkozóhelye. Mi a kávés oldalt erősítjük náluk, hogy az élmény teljes legyen minden vendégnek.

Cím: 2040, Budaörs, Szabadság út 17.

Pine - Dine, Coffee & More

A Pine egy igazi all-in-one hely Budapest belvárosában, ahol minden a minőségi gasztronómiáról és a tökéletes csésze kávéról szól.

Cím: 1054, Budapest, Báthory utca 15.

Head of Coffee

Nagy-Bertók Anita

Nekem a kávé sokkal több egy italnál, komplex és személyes, hiszen hosszú út vezet odáig, 
hogy ki tudjuk élvezni a különleges aromákat és ízjegyeket.

2000-ben kezdtem kávéval foglalkozni Dublinban, Írországban.
Baristaként kezdtem pályafutásom a Rio Coffee co.-ban, ahol megismerkedtem a kávékészítés alapjaival. Néhány évvel később, 2006-ban az ír nemzeti barista bajnokságon is elindultam, ahol döntős helyezést értem el.
Később a Glasgow-i Matthe Algie kávépörkölőnél kaptam munkalehetőséget, mint baristaoktató és kávéminőség-ellenőr.


11 évet töltöttem el náluk, közben pedig az ír nemzeti bajnokságokon érzékszervi bíróként vettem részt, 
és többször megfordultam az angol nemzeti bajnokságokon is.
2012 óta aktívan bíráskodom Nemzetközi és Világbajnokságokon, több kategóriában is.Emellett folyamatosan oktatok SCA modulokat (Intro to coffee / Barista/ Brewing / Sensory) Európa-szerte.
2017-ben költöztem vissza Magyarországra, ahol a Warda Coffee pörkölő Manufaktúra szakmai megalapításában vettem részt.

2021 márciusában csatlakoztam a Roastar Zrt.-hez, a Polgárdiban található pörkölőüzem szakmai vezetőjeként. 

Képesítéseim
WCE (World Coffee Events) Világbírói érzékszervi vizsga
WLAC (World Latte Art Championship) Vizuális bíró 
AST (Authorised Sca Trainer) képesítés


Roast Master

Nagy Gábor

A kávé világa számomra nemcsak egy szakma, hanem egy szenvedély, 
amely által megismerhetek más kultúrákat, embereket és ízeket.

Anitához hasonlóan Írországban kerültem igazán közel a kávékultúrához még 2002-ben.
Eleinte baristaként dolgoztam, majd számos kávés kiállításon és eseményen vettem részt kiállítóként vagy éppen fotósként. 
Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező skót kávépörkölőnél baristaoktatóként és minőségellenőrként is tevékenykedtem.
Itt a kávé iránti szeretetem és tudásom mellett az üzleti tapasztalatom is növekedett. 
Autodidakta módon kezdtem elsajátítani a pörkölés művészetét egy kis, otthoni gépen, 
majd több workshopon és SCA képzésen is részt vettem.


2017-ben aktívan részt vettem a Warda Coffee megalakításában. 
2021 óta pedig a Roastar alapítótagjaként a kávépörkölés művészetét és tudományát egyesítve járulok hozzá a csapatunk sikeréhez.

Napi szinten 6-8 csésze kávét fogyasztok, és mindig egy flat white-tal kezdem a reggelemet, amit számos espresso és filterkávé követ. 
Közel állnak hozzám az afrikai vagy közép-amerikai kávéfajták, de nem ragaszkodom egyetlen termőterülethez sem. Szeretek felfedezni.
Deputy Plant Manager

Nagy Ádám

A kávé világa mindig tud valami újat mutatni.
Legyen akár egy új variáns, kísérleti feldolgozás vagy technológiai újítás. 
Ez teszi számomra megunhatatlanná és érdekessé.

Kávés pályafutásom 11 évvel ezelőtt indult, miután befejeztem fogtechnikusi tanulmányaimat és Írországba költöztem. 
Kezdetben baristaként, majd később üzletvezetőként is dolgoztam, ezáltal lehetőségem nyílt bepillantani a kávézóvezetés kihívásaiba,
rengeteg tapasztalatot szereztem a kávékészítés és a vendéglátás terén. 
Számos SCA által rendezett versenyen elindultam, ahol többször is sikerült dobogós helyezést elérnem. 
Budapesten több helyen dolgoztam barista, head barista és üzletvezető pozíciókban.

2019-ben jelentkeztem az Awakenhez, ahol eleinte minőségellenőrként dolgoztam, majd később a pörkölésben is részt vettem. 
Az idei év januárjától pedig új kihívás elé nézve csatlakoztam a Röast csapatához üzemvezető helyettes pozícióban. 
Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Röast Coffee fejlődésében.

Naponta akár 3-4 kávét is meg szoktam inni, flat white-tal szeretem indítani a napot, majd ha tehetem filterkávéval folytatom.
CEO

Nagy-György Zoltán

Régebben a kávé nekem inkább funkcionális cikk volt. Mostmár az énidő része.

Úgy 8-10 éves lehettem, amikor először találkoztam a kávéval, egy kis pohárnyi tejszínhabra kimert néhány kanál formájában. 
Akkor még nem sejtettem, hogy később ez az emlék vissza fog térni hozzám, méghozzá a karrieremnek köszönhetően.

2023 márciusában kezdtem a Roastarnál elnök-vezérigazgatóként. Előtte négy évig az Ilcsi ügyvezetője voltam, korábban pedig 
a MOL-nál töltöttem be középvezetői pozíciókat kereskedelem, üzletfejlesztés és ellátásilánc-menedzsment területeken. 
Mindig is olyan termékekkel szerettem foglalkozni, amik érdekeltek, és ez itt hatványozottan igaz.

Legjobban talán a filterkávét szeretem. A pörkölőmesterink biztos mást mondanának, 
de számomra nincs jobb a reggeli futás után egy kocsiban, aeropressel elkészített kávénál.

Helyszínek, ahol friss Röast élmény vár

Élvezd a Röast kávét közvetlenül a csészéből! Az alábbi helyszíneken nemcsak vásárolhatsz, hanem helyben is kóstolhatsz. A kávé különlegessége mellett a helyszínek hangulata is egyedülálló élményt nyújt, így mindenképp érdemes felfedezned! 😉

Nanu coffee and stuff

A Budafoki úton vár a Nanu Coffee & Stuff – specialty kávéval és házi készítésű finomságokkal, barátságos hangulattal, és saját Röast blenddel is várnak!

Cím: 1111, Budapest, Budafoki út 9-11.

The Nook Specialty Coffeeshop

A Tűzoltó utcában megbújó The Nook igazi menedék, ha tanulnál, dolgoznál, vagy csak kicsit lelassulnál – kedvenc specialty kávéd társaságában. Az otthonos hangulat mellett izgalmas saját Röast kávéblendjükkel is várnak.

Cím: 1094, Budapest, Tűzoltó u. 49-53.

Hyggelig specialty cafe and gallery

A Hyggelig a művészet és kávé különleges találkozási pontja. Itt a kávézás igazi hygge-pillanattá válik!

Cím: 1085 Budapest, József krt. 64.

Zuzu cafe&bakery

A Zuzu nem csak egy kávézó, hanem a friss péksütemények,
kézműves reggelik és jó kávék otthona- ahol a jó reggel biztosan kávéval indul!

Cím: 1134, Budapest, Szabolcs u. 22.

Pine - Dine, Coffee & More

A Pine egy igazi all-in-one hely Budapest belvárosában, ahol minden a minőségi gasztronómiáról és a tökéletes csésze kávéról szól.

Cím: 1054, Budapest, Báthory utca 15.

Kék Elefánt Kávézó

A szegedi Kék Elefánt igazi törzshely, ahol prémium, világos pörkölésű kávék várnak, nyugodt, gyors, barátságos és lelkes kiszolgálással - és saját Röast blenddel!

Cím: 6720, Szeged, Klauzál tér 5.

Pöti kávé

A Pöti kávé egy pici kávézó Dunakeszin, izgalmas specialty kávékínálattal, csodás sütikkel és sok-sok szeretettel.

Cím: 2120 Dunakeszi, Barátság útja 45.

Pécsi Kávé

Pécsen, az Irgalmasok utcájában vár a Pécsi Kávé – ahol a minőség és a kávéélmény kompromisszumok nélkül érkezik a csészédbe.

Cím: 7621, Pécs, Irgalmasok utcája 6.

Essence Delicates

Az Essence Delicates igazi kis ékszerdobozként a specialty kávék mellett különleges ínyencségeket és prémium termékeket kínál Zugló szívében.

Cím: 1149, Budapest, Nagy Lajos király útja 181.

Kisnápoly

A Kis Nápoly igazi mediterrán életérzést hoz, ahol a pizza mellett egy jó kávé sem hiányozhat. Itt garantáltan olasz hangulat lesz a csészédben! Itt találod őket:

Balatonszemes, Balatonlelle

Stand25 Bisztró

A budai Stand25 Szulló Szabina és Széll Tamás örömkonyhájaként a hazai gasztronómia élvonalában jár – nagy öröm számunkra, hogy a kávé terén is velük dolgozhatunk, hiszen itt a minőség minden részletben számít.

Cím: 1013, Budapest, Attila út 10.

Head of Coffee

Nagy-Bertók Anita

Nekem a kávé sokkal több egy italnál, komplex és személyes, hiszen hosszú út vezet odáig, 
hogy ki tudjuk élvezni a különleges aromákat és ízjegyeket.

2000-ben kezdtem kávéval foglalkozni Dublinban, Írországban.
Baristaként kezdtem pályafutásom a Rio Coffee co.-ban, ahol megismerkedtem a kávékészítés alapjaival. Néhány évvel később, 2006-ban az ír nemzeti barista bajnokságon is elindultam, ahol döntős helyezést értem el.
Később a Glasgow-i Matthe Algie kávépörkölőnél kaptam munkalehetőséget, mint baristaoktató és kávéminőség-ellenőr.


11 évet töltöttem el náluk, közben pedig az ír nemzeti bajnokságokon érzékszervi bíróként vettem részt, 
és többször megfordultam az angol nemzeti bajnokságokon is.
2012 óta aktívan bíráskodom Nemzetközi és Világbajnokságokon, több kategóriában is.Emellett folyamatosan oktatok SCA modulokat (Intro to coffee / Barista/ Brewing / Sensory) Európa-szerte.
2017-ben költöztem vissza Magyarországra, ahol a Warda Coffee pörkölő Manufaktúra szakmai megalapításában vettem részt.

2021 márciusában csatlakoztam a Roastar Zrt.-hez, a Polgárdiban található pörkölőüzem szakmai vezetőjeként. 

Képesítéseim
WCE (World Coffee Events) Világbírói érzékszervi vizsga
WLAC (World Latte Art Championship) Vizuális bíró 
AST (Authorised Sca Trainer) képesítés


Roast Master

Nagy Gábor

A kávé világa számomra nemcsak egy szakma, hanem egy szenvedély, 
amely által megismerhetek más kultúrákat, embereket és ízeket.

Anitához hasonlóan Írországban kerültem igazán közel a kávékultúrához még 2002-ben.
Eleinte baristaként dolgoztam, majd számos kávés kiállításon és eseményen vettem részt kiállítóként vagy éppen fotósként. 
Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező skót kávépörkölőnél baristaoktatóként és minőségellenőrként is tevékenykedtem.
Itt a kávé iránti szeretetem és tudásom mellett az üzleti tapasztalatom is növekedett. 
Autodidakta módon kezdtem elsajátítani a pörkölés művészetét egy kis, otthoni gépen, 
majd több workshopon és SCA képzésen is részt vettem.


2017-ben aktívan részt vettem a Warda Coffee megalakításában. 
2021 óta pedig a Roastar alapítótagjaként a kávépörkölés művészetét és tudományát egyesítve járulok hozzá a csapatunk sikeréhez.

Napi szinten 6-8 csésze kávét fogyasztok, és mindig egy flat white-tal kezdem a reggelemet, amit számos espresso és filterkávé követ. 
Közel állnak hozzám az afrikai vagy közép-amerikai kávéfajták, de nem ragaszkodom egyetlen termőterülethez sem. Szeretek felfedezni.
Deputy Plant Manager

Nagy Ádám

A kávé világa mindig tud valami újat mutatni.
Legyen akár egy új variáns, kísérleti feldolgozás vagy technológiai újítás. 
Ez teszi számomra megunhatatlanná és érdekessé.

Kávés pályafutásom 11 évvel ezelőtt indult, miután befejeztem fogtechnikusi tanulmányaimat és Írországba költöztem. 
Kezdetben baristaként, majd később üzletvezetőként is dolgoztam, ezáltal lehetőségem nyílt bepillantani a kávézóvezetés kihívásaiba,
rengeteg tapasztalatot szereztem a kávékészítés és a vendéglátás terén. 
Számos SCA által rendezett versenyen elindultam, ahol többször is sikerült dobogós helyezést elérnem. 
Budapesten több helyen dolgoztam barista, head barista és üzletvezető pozíciókban.

2019-ben jelentkeztem az Awakenhez, ahol eleinte minőségellenőrként dolgoztam, majd később a pörkölésben is részt vettem. 
Az idei év januárjától pedig új kihívás elé nézve csatlakoztam a Röast csapatához üzemvezető helyettes pozícióban. 
Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Röast Coffee fejlődésében.

Naponta akár 3-4 kávét is meg szoktam inni, flat white-tal szeretem indítani a napot, majd ha tehetem filterkávéval folytatom.
CEO

Nagy-György Zoltán

Régebben a kávé nekem inkább funkcionális cikk volt. Mostmár az énidő része.

Úgy 8-10 éves lehettem, amikor először találkoztam a kávéval, egy kis pohárnyi tejszínhabra kimert néhány kanál formájában. 
Akkor még nem sejtettem, hogy később ez az emlék vissza fog térni hozzám, méghozzá a karrieremnek köszönhetően.

2023 márciusában kezdtem a Roastarnál elnök-vezérigazgatóként. Előtte négy évig az Ilcsi ügyvezetője voltam, korábban pedig 
a MOL-nál töltöttem be középvezetői pozíciókat kereskedelem, üzletfejlesztés és ellátásilánc-menedzsment területeken. 
Mindig is olyan termékekkel szerettem foglalkozni, amik érdekeltek, és ez itt hatványozottan igaz.

Legjobban talán a filterkávét szeretem. A pörkölőmesterink biztos mást mondanának, 
de számomra nincs jobb a reggeli futás után egy kocsiban, aeropressel elkészített kávénál.